maandag, 20 mei 2019

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken: Wachtwoord: (Lees Meer)
Dromen over 2019

zaterdag, 9 februari 2019

Een paar weken geleden zaten Aranka en ik in de CGK (Christelijk Gereformeerde Kerk). Dit is de kerk waarbij we ons hebben aangesloten toen we van plan waren te trouwen.… (Lees Meer)

donderdag, 12 november 2015

Heb jij wel eens gedacht: 'Okee nu is het klaar, ik stel me nooit meer kwetsbaar op' ? — Alain Verheij (@AlainVerheij) 8 november 2015 Deze tweet raakte mij zondagavond.… (Lees Meer)

vrijdag, 11 april 2014

Running Therapie; Hulpverlening was nog nooit zo gemakkelijk, men neme een probleem, een intake, een paar keer hardlopen en het probleem is weg. Critici kunnen denken, makkelijk verdiend! Deze week… (Lees Meer)

vrijdag, 24 januari 2014

Sinds 1 januari 2014 ziet de inhoud van mijn werk voor Terwille er iets anders uit dan daarvoor. Waar ik allereerst zestien uur per week als woonbegeleider aan de slag… (Lees Meer)

maandag, 23 december 2013

Er is één onderwerp waar ik al een paar maanden over wil schrijven, één onderwerp waar ik het moeilijk kort over kan hebben: Onderweg zijn. Jij en ik zijn beide… (Lees Meer)

zaterdag, 23 maart 2013

Het is al twee weken een sukkelend onderwerp dat zo nu en dan de revue van mijn gedachten passeert. Tijdens de afgelopen twee weken was het ook, zonder dat daar… (Lees Meer)

zondag, 10 maart 2013

Nu ik aanstaande dinsdag als nieuw bestuurslid van Stichting PVT verwacht word op de evaluatievergadering van het PVT vind ik het prettig dat ik eerst voor mijzelf evalueer. Vooraf speelden… (Lees Meer)

dinsdag, 22 januari 2013

Eigenlijk had ik het gisteren bij het wakker worden al moeten voelen. Het lag niet lekker en het was net of ik de hele nacht niet lekker had gelegen. Ja,… (Lees Meer)

dinsdag, 15 januari 2013

Zou jij zonder kunnen? Ons hele leven zijn we afhankelijk van anderen. Narcistisch is het om te denken dat je niet afhankelijk bent van anderen. Voorbeeld: Nog voor je geboorte… (Lees Meer)

maandag, 7 januari 2013

Na het schrijven van mijn laatste blog van 2012 over datzelfde jaar kreeg ik een voldaan gevoel. Dat was nieuw, want dat gevoel van mij heeft de laatste maanden vanaf… (Lees Meer)

maandag, 31 december 2012

Nu ik bewust stilsta bij het einde van het jaar moet ik gelijk denken aan Frank Sinatra. Hij zong rond het jaar 1961 over zijn kalverliefdes en blikte terug in… (Lees Meer)

zondag, 2 december 2012

Voor sommigen is het vandaag of volgende week pakjesavond, maar in mijn vriendengroep werd dit afgelopen vrijdag gevierd. Herinneringen heb ik van toen ik klein was. Bezorgpiet sloeg keihard op… (Lees Meer)

dinsdag, 13 november 2012

Als ex-student durf ik me er nog niet aan toe te geven, maar ik kan wel heel hard mijn vingers in mijn oren duwen om het niet te horen en… (Lees Meer)

donderdag, 25 oktober 2012

Jarenlang was mijn fiets mijn grote vriend. Ik kan me zelfs nog eens herinneren dat ik een blog schreef over mijn fiets. Vanzelfsprekend heb ik, net als menig Gronings student,… (Lees Meer)

vrijdag, 12 oktober 2012

Gevoelsmatig gingen de afgelopen twee weken een stuk sneller dan de weken daarvoor. Voor mijn gevoel is er tot vandaag geen moment geweest dat ik heb kunnen terugkijken. Verstandsmatig weet… (Lees Meer)

woensdag, 3 oktober 2012

Vanaf maandag ging het plotseling allemaal heel, heel, heel erg snel. Vanaf morgen ( 4 oktober, dierendag, mijn verjaardag) ben ik in dienst bij Stichting Terwille te Groningen. Ik ga… (Lees Meer)

vrijdag, 21 september 2012

Een paar kilotjes aankomen was nooit het grootste probleem. Niet dat het heel erg hard ging, integendeel. Het ging erg mooi en gestaag, een kilotje hier en een kilo’tje daar.… (Lees Meer)

maandag, 10 september 2012

Dit keer zou het echt gebeuren. Maandenlang had ik er reikhalzend naar uit gekeken. Ik zou Coldplay, de band waarvan menig vriend al een concert of twee van had gezien,… (Lees Meer)

dinsdag, 4 september 2012

Iedereen die wel eens met de trein heeft gereisd kent ze wel, stiltecoupés. Het zijn ruimtes in de trein waarin je ongestoord rustig kunt zitten en genieten van de stilte,… (Lees Meer)

Copyright 2019;
Ontwerp en realisatie: Gertjan Janssen