Hobby’s combineren kan je leren

Mijn zusje (Margreet), die een passie heeft voor het werken met kinderen en daarvoor betaald wordt, heeft een, bijna even grote, passie voor het bakken van taarten. Het creëren van iets wat andere mensen mooi vinden en van kunnen genieten vind ze het mooist. Dat doet ze graag, andere mensen gelukkig maken. Zo maakte ze ons laatst ook weer gelukkig, want onlangs was mijn vrouw jarig. Toen konden we dat nog vieren met meer dan zes personen. En omdat dat taart verdiende bedachten Margreet en Aranka dat het een goed idee zou zijn als ze samen taarten zouden bakken.

Omdat ik jaren geleden voor Margreet haar verjaardag een website had gemaakt, bedacht ik op mijn beurt dat het leuk zo zijn om tijdens hun bakken beelden zou schieten voor een promotievideo. Zo konden onze hobby’s mooi gecombineerd, wij een overheerlijke taart voor Aranka’s verjaardag. Margreet een video voor op haar socials en website.

Na het maken en bekijken hebben we gelijk afgesproken nog eens een te maken, die we echt gaan plannen. Domweg omdat het te leuk is om te doen.

Binnenkort is haar nieuwe logo ook af, die wordt ook tof.

Copyright 2019;
Ontwerp en realisatie: Gertjan Janssen