Ervaringen van andere klanten

Wat vinden anderen van de samenwerking met mij?
(Kom je nu ook over de brug?)Toen ik erachter kwam dat Gertjan naast dat hij mijn collega was binnen het GGZ ook sites bouwde, was ik blij met deze kans. Ik kende Gertjan als betrouwbare en prettige collega, no-nonses met een soort stiekeme ‘toch wel geïnteresseerd in de complexere kant van de zaak’ houding. Een prettige combinatie. En dat kwam ook naar voren bij het ondersteunende bouwwerk van mijn site. Nuchter, direct, praktisch, én zorgvuldig. Heeft verstand van zaken, en zo niet, dan zoekt hij het direct op. En gebruikt ook iets van intuïtie en dan op z’n no-nonses manier zeg maar; er ontbreekt iets……hmm, kleur……welke kleur past bij jou als persoon…..’. En duikt dan in de kleurenleer.

Kortom, bij het zoekproces wat een site vullen en je daarmee presenteren is, is Gertjan een soort rustig baken, dat meebeweegt, maar niet te veel, je af en toe even laat dobberen, zodat het wel van jou blijft, en dan weer met heldere richting komt.
En zichzelf ook laat verwonderen en input gebruikt om zelf verder te ontwikkelen op dit gebied.
Al met al, tevreden met dit resultaat en met het proces. (samen met Ninamaakt).

In één woord: super! Echt, heel snel met het oppakken van gewenste aanpassingen. Praktische benadering, flexibel en altijd bereid om zaken uit te zoeken, en indien nodig alternatieve oplossingen te bedenken. Proactief meedenken om niet alleen een aanpassing maar ook het gewenste doel te realiseren.

En de website ziet er top uit en werkt ook fantastisch. Heel blij mee!

Prettige samenwerking. Goede idieen. Creatieve mind. Als ik iets aangaf dan zorgde Gertjan dat het lukte (hoe,geen idee. Hij kreeg het altijd voor elkaar)
Nam ook echt de tijd om samen te kijken hoe de opdracht eruit moest komen te zien. Hij kwam ook snel met voorbeelden.
Echte aanrader!!

Gertjan heeft voor ons een hele mooie website gemaakt en mooie foto’s gemaakt voor op de site. Hij heeft ons geholpen met alle dingen omtrent een website. Ik vind onze website nu veel professioneler. Een stuk beter dan de oude die ik zelf had gemaakt. Gertjan heeft goed ideeën en maakt professionele foto’s. Ik kan hem altijd bereiken met vragen, een erg prettige samenwerking. Bedankt Gertjan voor jou hulp.

Gertjan heeft voor mij de website voor mijn Cattery ontworpen en gebouwd. Wat ik erg waardeer is hoe hij daarbij uit is gegaan van mijn wensen. Zowel in grote lijnen als in de details. Wanneer iets niet uitvoerbaar blijkt komt Gertjan zelf met passende alternatieven.
Of te wel, helemaal top!

Copyright 2019;
Ontwerp en realisatie: Gertjan Janssen