Gertjan Janssen

"Verbeelding brengt je overal"

Over mij

fotoIk ben Gertjan Janssen, beneden dertig, woonachtig in de mooiste studentenstad van Nederland: Groningen. Ik ben maatschappelijk werker bij Terwille Verslavingszorg. In mijn werk ben ik onderweg met cliënten die streven naar een verslavingsvrij leven.

In mijn vrije tijd houd ik mij veelal bezig met socialiseren. Mede doordat ik uit een groot gezin kom ben ik minder goed in het alleen zijn. Je zal mij dan ook niet vaak alleen treffen. Naast mijn passie voor het werk van maatschappelijk werker heb ik een voor films en series. De beste films die is er is, is: Shawshank Redemption.

Mijn creativiteit kan ik kwijt in het ontwerpen en realiseren van websites. Voorbeelden hiervan kan je zien in mijn portfolio. Deze sites maak ik voor particulieren en midden- en kleinbedrijven. Websites die ik creëer werken met Wordpress.

Als vrijwilliger ben ik sinds enkele jaren betrokken bij het Paas Volleybal Toernooi. Het toernooi speelt zich al 40+ jaren af in Assen. Voor en tijdens dit vierdaagse toernooi voor gereformeerde scholen en studentenverenigingen ben ik vanuit het bestuur verantwoordelijk voor de redactie.

Op deze site laat ik naast mijn portfolio ook enkele foto’s zien die ik gemaakt heb. Ik vind de gouden uren de mooiste van de dag en kan vanaf het balkon van mijn huis mooie luchten fotograferen. Ik heb nog dromen om meer te doen met fotografie, mogelijk in combinatie met mijn werk. Dat zit er zeker aan te komen. Tot slot, kan je diverse blogs lezen die ik in de afgelopen jaren heb geschreven, af en toe schrijf ik nog iets.

 

 

 

Ontwerp & Realisatie
Gertjan Janssen