Gertjan Janssen

"Verbeelding brengt je overal"

Over mij


Ik ben Gertjan Janssen, woonachtig in de mooiste studentenstad van Nederland: Groningen. Ik ben maatschappelijk werker bij Terwille Verslavingszorg. In mijn werk ben ik onderweg met cliënten die streven naar een verslavingsvrij leven. Het is mooi om er voor te zijn voor mensen die ondersteuning nodig hebben in het realiseren van hun doelen en wensen.

Wanneer ik niet aan het werk voor Terwille, houd ik mij bezig met fotografie en (web)design. Hiervan zijn voorbeelden te zien in het fotoboek, neem gerust de tijd om mijn foto’s te bekijken.

Als vrijwilliger ben ik sinds 2005 betrokken bij het Paas Volleybal Toernooi. Het toernooi speelt zich al 50+ jaren af in Assen. Voor en tijdens dit vierdaagse toernooi voor gereformeerde scholen en studentenverenigingen ben ik vanuit het bestuur verantwoordelijk voor de redactie.

Op deze site laat ik naast mijn portfolio ook enkele foto’s zien die ik gemaakt heb. Ik vind de gouden uren de mooiste van de dag en kan vanaf het balkon van mijn huis mooie luchten fotograferen. Ik heb nog dromen om meer te doen met fotografie, mogelijk in combinatie met mijn werk. Dat zit er zeker aan te komen. Tot slot, kan je diverse blogs lezen die ik in de afgelopen jaren heb geschreven, af en toe schrijf ik nog iets.

 

 

Ontwerp & Realisatie
Gertjan Janssen